Privacy verklaring

Als je een bestelling plaatst in onze webwinkel worden je persoonsgegevens verwerkt. De gegevens worden verwerkt ten behoeve van de verwerking van je bestelling en ten behoeve van administratieve verplichtingen. Wij houden ons aan de privacywet. Dit betekent dat wij zorgvuldig omgaan met je gegevens. In deze privacyverklaring kan je lezen hoe wij omgaan met je gegevens.

Datum laatste aanpassing: 22 mei 2018

Plaatsen bestelling
Als je een bestelling in onze webwinkel plaatst, dan vragen we je naar je persoonsgegevens. Het gaat hierbij om de volgende gegevens: Naam, adres en e-mailadres. Optioneel kan je ook nog je telefoonnummer opgeven. We gebruiken je e-mail adres en telefoonnummer om je te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren (bijvoorbeeld voor een vraag over je bestelling/ het toesturen van een digitaal product via de mail/ om je op de hoogte houden van de status van je bestelling). Je e-mailadres en telefoonnummer kan ook gebruikt worden door de post om je op de hoogte te houden van de verzending en om contact met je op te nemen, mocht er iets aan de hand zijn met je zending. Je adres gebruiken we als je een fysiek product koopt in onze webshop, om het product naar te verzenden, maar ook voor administratieve verplichtingen. Je moet dan denken aan de belastingaangifte en de btw-aangifte. Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk. De algemene fiscale bewaarplicht voor ondernemers van de administratie bedraagt 7 jaar. Bij de verkoop van digitale producten is de fiscale bewaarplicht 10 jaar. Omdat wij ook digitale producten verkopen is de fiscale bewaarplicht van onze administratie 10 jaar.

Het uitgangspunt van de Belastingdienst is dat digitale diensten aan particulieren worden belast worden in het land waar de klant woont of is gevestigd. De wet verplicht ons om twee niet-tegenstrijdige zakelijke bewijsmiddelen te verzamelen om de plaats waar uw klant woont vast te stellen, zoals het factuuradres, de bankgegevens, het internetprotocoladres (IP-adres) of andere zakelijke gegevens. Om aan deze wetgeving te voldoen, vragen wij u ook bij de verkoop van digitale producten naar uw adres. Het tweede bewijsmiddel verkrijgen wij via de betaalmethode. Bij overschrijving is dit het bankrekeningnummer, bij een Paypal-betaling is dit het gecontroleerde adres dat uw opgaf aan Paypal, bij een betaling via een andere methode is dit het ip-adres van het computernetwerk waarmee u de betaling deed.

Gegevens van de bestelling kunnen geanonimiseerd verwerkt worden ten behoeve van statistische doeleinden. Het gaan dan om de volgende gegevens: de inhoud van de bestelling, de dag waarop de bestelling gedaan is en het land waar de koper zich bevind.

Nieuwsbrief 
Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief, dan worden de volgende gegevens opgeslagen: Je e-mail adres en in welke taal je de nieuwsbrief wil ontvangen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Indien je je uitschrijft voor de nieuwsbrief zullen wij jouw e - mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers.

Andere partijen
Wij geven je persoonsgegevens aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor onze dienst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst en onze administratieve verplichtingen zijn:

- Administratieve dienstverleners
- e-commerce platform (Mijn webwinkel)
- Verzendservices
- API - partners (betalingsverkeer)
- onze e-mailpartner (MailJet)
- online opslag (Strato Cloud storage)
- Web hosting (Mijn domein)

Als de wet ons dat voorschrijft kunnen we je gegevens ook doorgeven aan andere instanties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten van derden.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens.
Je hebt recht om informatie over uw persoonlijke gegevens die bij ons zijn geregistreerd op te vragen en je hebt ook het recht om deze gegevens te corrigeren, te blokkeren of te verwijderen, als een dergelijke aanpassing geen wettelijke voorschriften schendt.

Autoriteit persoonsgegevens
Mocht je niet tevreden zijn over hoe wij met je gegevens omgaan, dan kan je een klacht indienen bij de toezichthouder van het land waar jij gevestigd bent. In Nederland is dat de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Small Dreamfactory
Ritzema bosstraat 1 - 1 hoog
1097GW Amsterdam
Nederland

+31 (0)616485251
info(at)smalldreamfactory(dot)com

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2018 De dromenfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Onze webwinkel maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Om te onthouden welke producten in je winkelmandje liggen, maakt onze website gebruik van een functionele cookie. Zonder deze cookie zou je geen producten kunnen bestellen of in je winkelmandje kunnen plaatsen. De winkelwagen cookie is een sessie cookie, wat betekent dat deze cookies automatisch worden verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Onze webwinkel gebruikt tevens een functionele cookie om te onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Dit is een permanente cookie, zodat bij een volgend bezoek aan onze webwinkel deze cookie-melding niet nogmaals getoond wordt. Onze webwinkel maakt ook gebruikt van tracking cookies van Google Analytics. Het E-commerce platform waar onze webwinkel op draait wil hiermee meten hoe onze webshop wordt gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en wil hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. De tracking cookies van Google Analytics zijn permanente cookies. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.